Yeni sezon hazırlıklarına Jose Sosa krizi ile başlayan Beşiktaşımız'da gözlerden uzak bir kriz daha yaşandığı daha ortaya çıktı.
Geçen sezon uyguladığı yöntemler ile takım içindeki sakatlıkları minimuma indiren Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya'nın çalışmalar başlamasına karşın hala ortada olmamasının nedeni anlaşıldı.
Sezon bittikten sonra sağlık ekibinde bazı isimlerle yolları ayırmayı planlayan ve başkanımız Fikret Orman'ın da onay ve desteğini alan doktor Çetinkaya, bu konuda teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcuların engeline takıldı.
Oyuncular, gönderilmesi düşünülen fizyoterapist ve masörlerle çalışmak istediklerini Şenol Güneş'e bildirdiler. ,
İSTEDİĞİ OLMAZSA BIRAKABİLİR
Güneş de futbolcularının isteğini kabul edince kriz patmak verdi.
Bu gelişme üzerine antrenmanlara gelmeyen ve yerine yardımcısı Murat Çevik'i gönderen Sarper Çetinkaya'nın beklemeye geçtiği ve kampa kadar istediklerinin yapılmaması halinde görevi bırakacağı öğrenildi.
Çetinkaya daha önce de masör Cemil Karataş'ı göndermişti. Ancak o dönem başta Ersan Gülüm ve Gökhan Töre gibi isimler Güneş'e yaptıkları baskıyla Karataş'ın göreve geri dönmesini sağlamışlardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!


















