Lige başlarken Teknik Direktör Şenol Güneş'in birinci forveti olarak gösterilen fakat performansıyla ciddi hayal kırıklığı yaratan Cyle Larin'e, ikinci bir şans verilmesi konusunda yönetim ikiye bölündü. Bu futbolcudaki düşüşü araştıran siyah - beyazlı yönetimin, Larin'in, 2 aydır evden antrenmana, antrenmandan eve gittiğini öğrendi.
Sezon başı Babel ve Lens ile gece hayatına takıldığı gerekçesiyle formasını Güven'e kaptıran Kanadalı oyuncunun, bundan büyük pişmanlık duyduğunu yönetime ilettiği bildirildi.
2 aydır düzenli bir hayatı olmasına rağmen, ilk onbire giremeyen Larin için bazı yöneticilerin, "Larin çok kötü bir oyuncu değil. Sadece takım içerisindeki tecrübeli isimlerin kurbanı oldu. İkinci bir şansı hak ediyor" dedikleri ortaya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























