Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Arena'da şampiyonluk yolundaki en kritik maçına çıkacak Beşiktaş'ta hedef 11 sezondur devam eden "derbi" fobisini alınacak 3 puanla yenmek.
Son 2 haftaya rahat girmek isteyen Beşiktaş, sıkıntılı bir sezon geçiren rakibini mağlup etmek isterken, Şenol Güneş de alınacak 3 puanla 11 sezondur devam eden derbi fobisine aşacak 2. teknik adam olmayı başaracak.
Siyah-beyazlı takım 11 sezondur İstanbul derbilerinde Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı deplasman maçlarında çok zorlanıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe ile son 11 sezon deplasmanda oynadığı maçlarda Beşiktaş'ın sadece 2010/2011 sezonunda Bernd Schuster önderliğinde bir galibiyeti bulunuyor.
Beşiktaş, bu 11 sezonda Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda 12 maça çıkarken bunların 8'inde sahadan yenilgiyle, 4'ünde de beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlı takım deplasmanda Galatasaray'a karşı ise son 11 sezonda 11 maça çıkarken, bunların 9'unda sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Şenol Güneş önderliğindeki Beşiktaş, bu deplasman fobisini TT Arena'da sonlandırmayı başarırsa, şampiyonluk yolunda son 2 haftaya en az 3 puan önde girme şansını da yakalayacak. Siyah-beyazlı takım deplasmandan 1 puanla ayrılırsa, Spor Toto Süper Lig'in son 2 haftası çok büyük bir heyecana sahne olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!

Gasperini'den, Malen ve VAR yorumu


















