Beşiktaşımız'ın Yönetimi golcü arıyor
Beşiktaşımız'ın Yönetimi golcü arayışlarını sürdürürken, transferi satın alma opsiyonlu kiralama ile yapmak istiyor.
Devre arası transfer döneminde Vagner Love'u satarak üst düzey bir golcü transfer etmeyi düşünen Beşiktaşımız'ın Yönetimi, menajerlerin kulübe yaptığı önerileri incelemeye devam ediyor.
Bonservis yerine satın alma opsiyonuyla bir golcü kiralamayı düşünen siyah-beyazlılar, bu transferi de, devre arası gelmeden ön protokolle bitirmeye çalışacak.
Devre arası kampına yeni golcüyü yetiştirmek için acele eden yönetim, gelir gelmez ilk 11 oynayabilecek kalitede bir ismi renklerine bağlamak istiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Safonov kırıkla koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!
En çok yorumlanan haberler


















