Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın rahatsızlığı nedeniyle Braga karşılaşmasında takımın başında yer alan yardımcı antrenör Recep Uçar, 3-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu.
Oyunu kırmızı kartın değiştirdiğini söyleyen Uçar, "Kazanmak için çıktık, oyuna da iyi başladık, oyun dengeli gidiyordu. Maalesef, en büyük sıkıntılarımızdan biri olan duran toptan yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Sonra Tyler ile gol bulduk. Biz de fazla pozisyon vermiyorduk ama oyunun genel kaderini kırmızı kart belirledi. Adil olmayan bir karar, uzun süre 10 kişi oynadık. Savunmada ve hücumda planları olan bir takıma karşı uzun süre 10 kişiyle oynayabilmek kolay bir şey değil" ifadelerini kullandı.
Recep Uçar, şunları kaydetti:
"Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Braga gibi tecrübeli bir takıma karşı 10 kişi oynamak kolay değil. Beraber savunma yapmaya çalıştık. 30-35 dakika fazla pozisyon vermedik. Güven ve Boyd ile pozisyonlara da girdik. Üçüncü golü yiyince maç bitmişti. Avrupa Ligi'nde iddiamız kalmadı. Belki maçı kaybettik ama altyapından Kartal ve Erdem gibi oyuncular bizim adımıza kazanım oldu."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"





















