Derbi öncesi Töre korkusu!
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayseripor'u 2-1 yenerek liderliğe yükselen Beşiktaş'ta, gözler Sporting Lizbon maçına çevrildi.
Siyah-beyazlı ekibimiz, UEFA Avrupa Ligi H Grubu son hafta maçında 10 Aralık Perşembe günü deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon ekibi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri, koşu ve pas çalışmasının ardından üç gruba ayrılarak, dar alanda dönüşümlü çift kale maç oynadı. Çift kale maçta Cenk Tosun'un vole vuruşuyla attığı şık gol, beğeni topladı.
Siyah-beyazlı takımımız, antrenmanın son bölümünde şut çalışması yaptı.
Gökhan Töre antrenmana katılmadı.
Kayserispor ile oynanan maçta sakatlanan Gökhan Töre antrenmana katılmadı. Sağ dizinde ödem oluşan Gökhan'ın tedavisine başlandı.
Aynı karşılaşmada hafif sakatlık geçiren Luiz Rhodolfo ve Atiba Hutchinson ile Andreas Beck, antrenmanın ikinci bölümünde dinlendirildi.
Tedavisi süren Ersan Adem Gülüm ise salon ve sahada bireysel çalıştı.
Siyah-beyazlı ekibimiz, hazırlıklarına yarın devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi

Alvaro Arbeloa'dan geleceğiyle ilgili mesajı

Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!

Frenkie de Jong: "Bu şampiyonluk daha özel"

Pedri: "Hansi Flick'e armağan olsun"

Hansi Flick: "Zor oldu, bugünü unutmam"

PSG artık şampiyo...

Milan'a San Siro'da şok; Devler Ligi tehlikede

Givairo Read'den Bayern Münih açıklaması

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!

Roma'dan Parma karşısında inanılmaz son!
En çok yorumlanan haberler























