Beşiktaşımızın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar'ın önceki gün geldiği İstanbul'da coşkulu bir şekilde karşılanması ülkede ilgi yarattı.
Birçok haber sitesi ve gazete, Aboubakar'a gösterilen ilgiyi özel olarak okurlarına aktardı. Record gazetesi, Aboubakar'ın havalimanındaki görüntülerini yayınlayarak, "Aboubakar, Türkiye'ye gitti ve çok iyi karşılandı" başlığını attı. 24 yaşındaki Vincent Aboubakar'ın stat ve havalimanı fotoğrafları da paylaşılırken, Afrika basını da İstanbul'daki coşkulu karşılamaya ilgi gösterdi.
Kamerun basını, Vincent Aboubakar'ın kariyeri açısından önemli bir adım attığını yazdı.
İşlemleri tamamlandı
Yönetimimiz, Vincent Aboubakar'ın evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim etti. Beşiktaşımız'a transferi tamamlanan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar bugün de sağlık kontrolünden geçirilecek.
Bu arada Aboubakar'ın ayağının tozuyla gittiği Vodafone Arena'dan çok etkilendiği belirtildi. Vincent Aboubakar'ın, yeni statla ilgili düşüncelerini Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'le paylaştığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!



















