UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda hafta içinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Monaco'da tecrübeli oyuncu Andrea Raggi kısa bir değerlendirme yaptı.
Bordeaux maçındaki galibiyetin kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Andrea Raggi, Beşiktaş maçına da değindi.
33 yaşındaki savunma oyuncusu ''Bordeaux karşısında kazanmak kesinlikle kolay değildi. Kaliteli bir takımlar ama biz kazanmayı hak ettik. Birlikte savunduk, birlikte saldırdık'' ifadelerini kullandı. Basın mensubunun 'Bu galibiyet önünüzdeki maçlar için iyi bri işaret mi?' şeklinde sorduğu soruyu da yanıtlayan Raggi ''Tabii ki... Önce Türkiye'de Beşiktaş ile, sonra ligde Guingamp ile zor maçlara çıkacağız. Sakiniz ve Türkiye'ye Beşiktaş'ı yenmek için gidiyoruz. Beşiktaş'ı yenemezsek turnuvanın dışında kalacağız, bunu biliyoruz'' sözleriyle cevapladı.
Falcao'nun yokluğunun takımı zora soktuğunu da söyleyen Raggi, ''Elbette Falcao olmayınca zorlanabiliyoruz. En iyi oyuncumuz'' dedi.
Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım
Çarşamba günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

















