"Beşiktaş Lemina'yı gündemine aldı"
Galatasaray'ın yeniden anlaşma zemini aradığı Mario Lemina için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve ilk görüşmenin gerçekleştiği iddiası ortaya atıldı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Gabonlu Mario Lemina için temaslara başladığı iddia edildi.
TRT Spor'un haberine göre siyah beyazlı takım bonservisi Premier Lig ekibi Southampton'da olan Mario Lemina'yı gündemine aldı. Galatasaray'ın yeniden kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Lemina için ilk temasın gerçekleştiği iddiası ortaya atıldı.
Beşiktaş'ın Gabonlu oyuncuyu kiralama isteğinin yanı sıra eğer Southampton uzun vadeli taksitlendirme seçeneğini kabul ederse bonservisini de almayı planladığı konuşuluyor.
Galatasaray formasıyla geçen sezon 28 maça çıkan Lemina 1 gol kaydetmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler



















