Bu haberi yazdır
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı arıyor!
Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Gazişehir'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta savunma hattı tam anlamıyla çökerken, santrfor konusundaki sıkıntı da artarak devam ediyor.  
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı arıyor!

Şenol Güneş döneminde ilk 3 sezonda ligin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren takımlarından biri olan Beşiktaş, geçen sezondan itibaren bu özelliğini kaybetti.

Geçen sezon 46 gol yiyerek son 7 sezonun en yüksek gol oranına ulaşan Kartal, geride kalan 4 haftada kalesinde 7 gol görürken, Burak Yılmaz'ın yokluğunda forvette de sorunlar yaşıyor.

Forvet oyuncularından sadece Güven 1 gol atarken, Umut Nayir de Gazişehir maçında sonradan girip 1 gol bulabildi. Atılan 6 golün 3'ü savunma oyuncularından gelirken, diğerini Ljajic attı.

Bu arada Beşiktaş'ın deplasmandaki mağlubiyet serisi de 2'si Abdullah Avcı döneminde bu sezon olmak üzere üst üste 4 maça çıktı. Öte yandan Burak'ın dünkü idmanda takımla çalıştığı bildirildi.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler