Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'den 1 milyon 750 bin Euro garanti para alan ve maç başı ücretlerle yıllık kazancı 2 milyon Euro'yu geçen milli sağ beke, Beşiktaş'ın 2+1 yıllık olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.
Bonservis bedeli ödemeyecek olan
siyah-beyazlılara, Gökhan'ın 2 yıllık toplam maliyetinin 6 milyon Euro olacağı tahmin ediliyor. İki tarafın ligin bitimiyle birlikte anlaşmayı
resmiyete dökmesi bekleniyor.
GÖKHAN GÖNÜL
Her zaman dokuz yıldır forma giydiği Fenerbahçe'de futbolu bırakmak istediğini vurguladı. Ancak şampiyonluk yakalanamadığı takdirde kulübün nasıl bir tavır alacağını kestiremiyor ve gelen teklifleri cebinde hazır tutuyor. Menajeri, Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve İngiltere ekipleri ile dirsek temasında.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!

Bukayo Saka'dan rekor sözleşme!

Sunderland'e müjdeli haber: Granit Xhaka

Mikel Arteta: "Biz bunu hak ettik"

Raphinha: "Herkese karşı oynayacağız"


















