Transferin en hızlı takımı Beşiktaş'ımız, çok yönlü kadrosuyla Avrupa'nın önde gelen kulüplerine benzer bir uygulama ortaya koydu.
Barcelona ve Juventus'un çok yönlü kadrolarının benzeri Beşiktaşımız'da da oluştu. Sezon boyunca 3 kulvarda mücadele edecek Şenol Güneş'in elindeki kadro, her mevkiide en az 2, bazı anlarda da 3i-4 farklı opsiyona yükseliyor. Buna göre sol bekte Adriano, Caner Erkin ve Dusko Tosic ile 3 sol bek oluşurken, Gökhan Gönül ve Andreas Beck'in oluşturduğu sağ bekteki alternatifler Atiba Hutchinson ve Necip Uysal ile çoğalıyor.
Stoperde de benzer durum göze çarparken, Atiba Hutchinson, Adriano ve Necip Uysal gibi isimlerle alternatif sayısı 6 oluyor. Forvet hattında da benzer durum var. Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Ömer Şişmanoğlu gibi isimlere Anderson Talisca da eklenebiliyor. Kanatlarda da Aras Özbiliz, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma ve Kerim Frei yer alırken, Anderson Talisca ile Ömer Şişmanoğlu kenarlara kayabiliyor.
Orta saha merkezde Anderson Talisca oyun kurucu sayıldığında Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Gökhan İnler ve Necip Uysal'dan oluşan 6 kişilik bir ekip ortaya çıkıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"



















