Bu haberi yazdır
"Benim maçım olacak"
 
Kaynak : Akşam
Benim maçım olacak
Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen, ancak şu ana kadar biri Süper Kupa diğeri de lig olmak üzere sadece iki gol atabilen Mert Nobre, Bayer Leverkusen sınavı için oldukça iddialı.

Almanya yolculuğu öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilya asıllı Türk yıldız, “Camiamızın ve taraftarımızın beklentisinin farkındayım. Ama şu iyi bilinmeli ki, ben gol atmayı herkesten çok istiyorum. Leverkusen karşısında da elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

BASKI HİSSETMİYORUM

Nobre, "Gol atamadığın için üzerinde baskı var mı?" sorusuna da "Böyle bir şey hissetmiyorum. Ben oynadığım maçlarda bütün gücümü ve hünerimi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Aksi bir durumda hocamız beni oynatmazdı" cevabını verdi. Alman ekibiyle oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini vurgulayan Nobre, "Kim daha az hata yaparsa, kazanacak. Umarım sahadan iyi sonuçla ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler