CAMİAMIZA SESLENDİ
Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin şubat sayısında yer alan yazısında, siyah-beyazlı camiaya seslendi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin şubat sayısında yer alan yazısında, siyah-beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi. Demirören, 31 Ocak'ta Beşiktaş'a yakışan, sağduyulu, çağdaş, demokratik, katılımın yüksek olduğu bir genel kurulun gerçekleştirildiğini ve kulüpte yeni bir dönem başladığını vurguladı.
''Seçimin, Beşiktaş'ın asaletine yakışır bir ortamda başlayıp sona ermesinden büyük mutluluk duyduğumu, kazananın Beşiktaş olduğunu özellikle belirtmek istiyorum'' diyen Demirören, şunları kaydetti:
''Sizlerin teveccühü ile Beşiktaşımız için görev yapma onurunu bir kez daha yaşayacağımız önümüzdeki üç yıllık süreci; edindiğimiz tecrübelerimizi, Beşiktaş'a hizmet etmenin heyecanı ve şevki ile bütünleştireceğimiz, hedeflerimize ulaşacağımız bir dönem olarak görüyorum. Bu vesileyle yönetim kurulum ve şahsım adına camiamızın bizlere gösterdiği güven için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Geçmiş yönetimde bizimle beraber çalışan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ederken, yeni yönetim kurulumuzun, Beşiktaş için çalışacak, üretecek, bu heyecanı taşıyan isimlerden oluştuğunu özellikle belirtmek istiyorum.''
-''KAZANAN HEP BEŞİKTAŞ OLACAKTIR''-
2004 yılında ''Beşiktaş için kaybedecek bir dakikamız yok'' felsefesiyle göreve başlayıp, Beşiktaş camiasına verdiği sözleri tek tek yerine getirmiş bir başkan olduğunu kaydeden Demirören, dergideki yazısında daha sonra şu görüşleri aktardı:
''Beşiktaş için hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Yeni dönemde de hepimiz bir bütün olarak, Beşiktaş için elimizi taşın altına koymaya, kulübümüz için hizmet etmeye, önemli ve kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şimdi hep birlikte yeni başarılara uçma zamanıdır. Yeniden el ele vermek, yeniden koordinasyon içinde çalışma zamanıdır.
Kulübümüze hizmet etmekten başka beklentisi olmayan bizlerin tek isteği, Beşiktaş'ın aydınlık yarınlarıdır. Siz büyük Beşiktaşlıların desteği ile kulübümüz hedeflerine, çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Şanlı tarihimize yeni başarılarımızı sizlerle birlikte yazacağız.
Bugün olduğu gibi yarınlarda da kazanan hep Beşiktaş olacaktır.''Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım
En çok yorumlanan haberler















