Bu sezon dar kadro nedeniyle sorunlar yaşayan ve stoper bölgesinde de alternatifi bulunmayan Barcelona'nın, Las Palmas'tan Mauricio Lemos'a teklif yaptığı iddia edildi.
Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Las Palmas'ın Barcelona'dan gelen ilk teklifi 'kibirli' bulduğu için reddettiği belirtildi. Barcelona'nın kendilerinden önce Lemos ile görüşmesini yanlış buldukları kaydedildi. Barcelona'nın 4 milyon euro ve bonusları içeren bir teklif sunduğu, Las Palmas'ın ise 10 milyon euro istediği yazıldı.
Rubin Kazan'dan kiralanan ve ardından bonservisi 2 milyon euroya alınan Mauricio Lemos, bu sezon Las Palmas'a ligin ikinci yarısında transfer oldu ve son 9 maçta gösterdiği performansla La Liga'nın en yetenekli stoperlerinden biri olarak gösterilmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson




















