Ara transferde Rusya ekibi Spartak Moskova’dan Beşiktaşımız’a transfer olan ancak sezon sonuna kadar İspanyol ekibi Rayo Vallecano’ya kiralanan Aras Özbiliz, Siyah-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.
Başkanımız Fikret Orman’ın önceki akşam bir TV kanalında, “Kimse konuşmuyor ama Beşiktaş’a seneye Aras geliyor. Tribünleri ayağa kaldıracak türden çok acayip bir oyuncu” sözlerini sarf etmesinin ardından açıklama yapan 26 yaşındaki futbolcu, “Başkanımıza bu güzel sözleri için teşekkürler. Ben de sezon sonunda Beşiktaş’a dönmeyi heyecanla bekliyorum. Ama şu anda sadece Rayo Vallecano’nun başarısı için mücadele ediyorum” ifadelerini kullandı.
'HAZIR OLARAK DÖNECEĞİM'
Vallecano’da performansını yükseltip Beşiktaşımız’a tam hazır halde dönmeyi planlayan Aras, “Rayo Vallecano,La Liga’da düşme hattına oldukça yakın. Şu andaki önceliğim takımımı La Liga’da tutmak ardından da yeni sezonla birlikte Beşiktaş’ın başarısı için mücadele etmek” dedi.
Öte yandan Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderen yıldız futbolcu, “Beşiktaş taraftarının çoğunluğu beni seviyor. Bu çok güzel bir şey. Sosyal medya üzerinden gelen mesajları görüyorum. Yeni sezonda onları mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

















