Ankaraspor hazırlıkları sürüyor
Kaynak : Karakartal ve AA
Sabahki idmanda kondisyon ağırlıklı çalışan siyah beyazlılar akşam ise yaklaşık 1,5 saat süren taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Antrenmana milli takımlardaki oyuncular dışında tedavilerine devam edilen Ricardinho ve Gökhan Zan katılmadı. Babasının rahatsızlığı nedeniyle bir süredir ülkesinde bulunan Tello, İstanbul'a döndü ve akşam takımdan ayrı koşu yaptı.
Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan siyah beyazlılar, 5'e 2 pas çalışmasının ardından minyatür kale maç ve ardından da yarım sahada çift kale maç oynadı.
Beşiktaş, yarın saat 17.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"
En çok yorumlanan haberler


















