Antrenmana, çocuğu olacağı için izin alıp Romanya'ya giden Pancu ile burnunda kırık bulunan Youla katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Koray, İbrahim Toraman, Ailton ve Mustafa takımdan ayrı koşu yaptı.
Antrenmanı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerle Kartal'ın eski futbolcu ve antrenörü Feyyaz Uçar da izledi.
Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenmanla Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Öte yandan Yönetim Kurulu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak son haftalardaki kötü gidişle ilgili durum değerlendirmesi yaptı.
Yıldırım Demirören başkanlığında yaklaşık 4 saatlik bir toplantı yapan yönetim kurulu, bir süre teknik direktör Rıza Çalımbay ile de görüştü. Başkan Demirören ve yöneticilerin, Çalımbay ile takımın son durumu ve kötü gidişle ilgili değerlendirmede bulundukları kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!

Real Madrid'de favori Jose Mourinho

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!




















