Adaylık için son 2 gün!
Beşiktaşımızda yapılacak olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığı için başvuru süresi 2 Mayıs akşamı son bulacak.
Beşiktaş Kulübünün olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığı için başvuru süresi 2 Mayıs akşamı akşam sona erecek.
Siyah-beyazlı kulübün başkan adaylarının, en geç yarın saat 17.00'ye kadar divan kurulu başkanlığına başvurularını yapması gerekiyor.
Başkan adayı olacak kişinin, en az 250 üyenin ıslak imzası yer alan dilekçeyle, belirtilen süreye kadar başvurması şartı bulunuyor.
Siyah-beyazlı kulübün 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 5 Mayıs Pazar günü yapılacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde toplantı 12 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















