Abdullah Avcı, 'Umut'u kesmiyor!
Burak Yılmaz'ın iyi durumda olmasına rağmen Beşiktaşımızın Antalyaspor deplasmanında maça forvette Umut'la başlayacağı öğrenildi.
Derbide attığı golle Beşiktaşımıza 3 puan getiren, Abdullah Avcı hakkındaki 'İstifa' seslerine de set çeken Umut Nayır, Antalyaspor deplasmanında da ilk 11'de sahaya çıkacak.
Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, genç oyuncunun derbideki performansını çok beğendiği ve Antalyaspor karşısında da bu oyuncuya şans vermek kararlılığında olduğu bildirildi.
SOL TARAFTA DEĞİŞİM YOK
Burak Yılmaz'ın sakatlığının büyük ölçüde geçmesine ve iyileşmesine rağmen yedek kulübesinde kalması bekleniyor. Avcı sakatlıktan yeni çıkan golcüsünü riske atmak istemezken, havaya giren ve özgüveni artan Umut Nayir'ın bir şansı daha hak ettiğine inanıyor.
Sol tarafta Caner ve Rebocho ikilisinin Antalyaspor maçında da formasını koruması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















