18 puan gitti
Takımımız, Mustafa Denizli yönetiminde puan saçmaya devam ediyor.
Kaynak : Hürriyet
Ligin 7. haftasında Beşiktaş’ın başında sahaya ilk kez çıkan ve Başkent’teki G.Birliği galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapan Mustafa Denizli, daha sonraki karşılaşmalarda aynı başarıyı tekrarlayamadı. Kartal, bu süreçte 6 galibiyete karşılık, 3 beraberlik, 4 de yenilgi aldı, 39 puanın 18’ini kaybetti. Deplasmanda 5 maçtır kazanamayan (Kayseri: 0-1, Bursa: 0-0, F.Bahçe: 1-2, G.Saray: 2-4, Konya: 0-0) Denizli yönetimindeki Beşiktaş, 13 maçlık periyotta rakip sahalarda oynadığı F.Bahçe ve G.Saray derbilerinin yanı sıra, BJK İnönü Stadı’nda Ankaraspor’a ve deplasmanda Kayserispor’a yenilmekten kurtulamadı.
İç sahadaki Sivasspor ve deplasmandaki Bursaspor ile Konyaspor beraberlikleri de siyah beyazlıların kayıp hanesinde yer aldı.
Öte yandan Konyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig’de 9 maç sonra berabere kaldı. En son 2004-05 sezonunun 12. haftasında 2-2’lik skorla 1’er puan alan iki takımdan son 9 maçta Beşiktaş 6, Konyaspor ise 2 kez kazanmıştı.
Ligin ilk haftasında Ankaragücü’nü 3-2 yendikten sonra iç sahada maç kazanamayan Konyaspor, evindeki galibiyet hasretini 8 maça çıkardı. Yeşil beyazlılar, bu maçlardan 5’ini berabere bitirirken 3 maçı kaybetti.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!

Real Madrid'de favori Jose Mourinho

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!
En çok yorumlanan haberler


















