Süper Lig'in bitimine 13 hafta kala, ligde şimdiye kadar topladığı 39 puanla üçüncü sırada yer alan Beşiktaş'ta teknik heyet ve yönetim, şampiyonluk ipini göğüslemek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin bugün yönetim kurulu ile bir görüşme yaptığı ve siyah-beyazlı yetkililerin prim sisteminin değiştirilmesi ile ilgili bazı kararlar aldıkları öğrenildi. Sezon başından bu yana derbi maçlarda alınan galibiyetlere 15'er bin Dolar, diğer karşılaşmalarda ise üç maç galibiyetine 15'er bin Dolar prim kazanan Beşiktaşlı oyuncular, artık daha fazla prim kazanacak.
Teknik heyet ve yönetim kurulunun belirlediği yeni prim sistemine göre siyah-beyazlı oyuncular önümüzdeki 13 haftada oynanacak derbi maçı galibiyetlerinde 15'er bin Dolar, diğer Süper Lig mücadelelerinde elde ettikleri üç puan karşılığında da 7.5'er bin Dolar prime sahip olacaklar. Belirlenen bu yeni rakamlara göre siyah-beyazlı futbolcular ligde oynayacakları 13 maçı da galibiyetle tamamladıkları takdirde, her oyuncu toplam 112.5'er bin Dolar primin sahibi olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

















