Anderson Talisca planı! "Stoper verin"
Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın evraklarını göndermeyerek kriz çıkaran Benfica'ya sıra dışı bir teklif yaptı.
Kaynak : Milliyet

Portekiz ekibinin 1 yıllığına kiralanan Talisca'ya lisans çıkarmak için gerekli evrakları göndermemesiyle ortaya çıkan krizin yeni olmadığı belirlendi. Siyah-beyazlı kulüpten sızan bilgilere göre Manchester City, Manchester United, Milan ve Inter gibi kulüplerin Brezilyalı oyuncuyla ilgilendiğini öğrenen Başkan Fikret Orman, Benfica'ya çok ilginç bir teklif yaptı.
Benfica Kulübü yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlılar iki plan hazırladı. Birinci plana göre Benfica, Talisca'yı cazip bir bonservis bedeliyle başka bir kulübe satarsa kendi kadrosundan bedava bir stoper ve bir miktar parayı Beşiktaş'a verecek. Portekiz ekibi bu teklifi kabul etmezse, Talisca'yı alacak kulüp, Beşiktaş'a bedava bir stoper ve bir miktar para ödemeyi göze alacak.
İsimler belirlendi
Beşiktaşımızın, Inter'den Medel ve Miranda, Milan'dan Gustavo Gomez ve Benfica'dan Lopez ve Jardel'le ilgilendiği aktarıldı.
Beşiktaşımızın ikinci planı ise Talisca'nın kesinlikle kadroda tutulması yönünde oldu. Benfica ile anlaşma sağlanamazsa Brezilyalı futbolcu bir sezon daha kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek.
Bu arada Talisca konusunda yaşanan gelişmeler nedeniyle Beşiktaş'ın tedbir olarak Bastia'da oynayan Sadio Diallo ile el sıkıştığı belirlendi. Siyah-beyazlı yönetim, Talisca'nın takımda kalması durumunda bu oyuncuyla sözleşme yapmayacak.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!

Onana'ya Inter talip: Eski takımına dönebilir

Bournemouth, Amine Adli'yi açıkladı!

Leon Bailey'den Roma'ya kötü haber

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!
En çok yorumlanan haberler