'Alttan ısıtma çalıştı ama...'
Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akhan, Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki alttan ısıtma sisteminin sabah saatlerinden itibaren çalıştırıldığını söyledi. “09.30’da temsilcilerle stadı gezdik. Sistem o andan itibaren devredeydi. Çalışmasa saha buz tutardı.”
Kaynak : Vatan

Akhan, saat 09.30’da temsilcilerle stadı gezdiklerini ifade edip “Alttan ısıtma sistemi o andan itibaren devredeydi. Zaten tüm gün otomatik olarak çalışıyordu.
‘İYİ GÖREMEDİ’
Sistem devrede olmasaydı, saat 19.00 gibi başlayan kar nedeniyle zemin buz tutardı. Zeminde buzlanma yoktu. Maçın hakemi ‘İyi göremiyorum, çizgileri seçemiyorum’ şeklinde ifadeler kullandı.
"Kar yağışı da devam ettiği için karşılaşma ertelendi” şeklinde konuştu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nicolo Zaniolo: "Hala onu düşünüyorum"

Rooney'den Salah'a eleştiri!

Bukayo Saka'dan Gyökeres'e destek!

Jamie Carragher'dan Haaland'a övgü!

Rodri, milli takımda yok

Avrupa'nın 5 büyük liginde son görünüm!

Rudi Völler'den Wirtz için açıklama!

Crystal Palace'a transferde dev rakipler: Kees Smit

Monaco'da Adi Hütter dönemi bitiyor!

Manchester United taraftarlarından Altay Bayındır'a övgü!

Liverpool'da Salah yerine Olise!
En çok yorumlanan haberler