Işık Sigorta tarafından düzenlenen "11 Altın Adam Yarışması"nın değerlendirme toplantısı dün akşam Kalyon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen ay da en başarılı antrenör seçilen Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, topladığı 134 puanla Ekim ayında da "Ayın Antrenörü" seçildi. Derbi maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü'nden yaşanan olaylardan ötürü özür dileyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, 133 puanla "Ayın yöneticisi" seçilirken, Beşiktaş'ın başarılı devans oyuncusu Brezilyalı Ronaldo Guiaro da 91 puanla "Ayın Altın Adamı" olarak belirlendi.
Beşiktaş-Galatasaray derbisini yöneten İsmet Arzuman "Ayın Hakemi" seçilirken, Gençlerbirliği'nden Baki Mercimek "Ayın "Gümüş Oyuncusu", Gaziantepspor'dan İbrahim Toraman da "Ayın Bronz Oyuncusu" seçildi.
Toplantıda, geçen ay ödüle layık görülen Adanaspor Kulüp Başkanı Adnan Sezgin ile Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya ödülleri takdim edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!
















