Kaleci Ramazan'ın sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirten Başkan Ahmet Taşpınar, "Ramazan'ın sözleşmesini devre arasında 3 yıl uzattık. Genç ve yetenekli bir oyuncu, ama maalesef Türk futbolunda simsar dolu. Türk futbolunun, futbolcu-kulüp ilişkileri açısından bir yere gelmesi bekleniyorsa bu simsarların kulüplerden elini ayağını çekmesi gerekiyor. Adam gibi adam olan menajerlerle çalışmamız lazım. Sözleşmesi devam eden oyuncunun aklını çelerek, başdöndürücü rakamlarla genç beyinleri yıkayarak başka bir kulübe götürmek Türk futboluna ihanetten başka bir şey değildir" dedi. Kaleci Ramazan ile yönetim kurulu olarak bugün görüşeceklerini ifade eden Taşpınar, şöyle konuştu: "Öyle bir hata yaptıysa mutlaka sonuçlarına katlanacaktır. Hiç kimse Altay kulübünden büyük olamaz, hele hele bu Altay kulübünün sözleşmesi devam eden oyuncusu ise hiçbir şekilde olamaz. Gitmek istiyorsa Altay'a olan sorumluluklarını yerine getirir ve gider. Ramazan, Altay kulübüne yetiştirme bedeli ödeyerek gitmesi gereken bir oyuncudur. Ama Altay kulübüne karşı işlenmiş bir suç varsa onun cezasını ve faturasını ödemek zorundadır. Kendisi bunun sonuçlarına da katlanmak zorundadır."
Ramazan'ın Altay'da Ramazan olduğunu ve Ümit Milli Takım'a kadar Altay forması sayesinde yükseldiğini belirten Ahmet Taşpınar, "Ne kadar aklı çelinirse çelinsin, kaleci Ramazan Ümit Milli Takım'a kadar yükselmiş bir oyuncudur. Ramazan, Altay'da Ramazan olmuştur. Altay kulübü ona çok sabırlı olmuştur. Ona Süper Lig'de kalesini emanet etmiştir" diye konuştu.
Kaleci Ramazan'ı transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetimine tepki gösteren Başkan Ahmet Taşpınar, yapılan hareketin Beşiktaş kulübüne yakışmadığını belirterek, "Beşiktaş gibi bir kulübe yakışan, eğer bir oyuncuyu almak istiyorlarsa ve bu oyuncunun kulübü ile sözleşmesi varsa önce kulüple görüşülür sonra futbolcuyla, Beşiktaş'a yakışan budur. Kaleci Cordoba sözleşme imzaladıktan sonra Arsenal devreye girince Türkiye'yi ayağa kaldırdılar. Aynı şeyi şimdi bize karşı yapıyorlar. Şimdi biz de feryat mı edelim?" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
