Almeida: "Türkiye'den teklif var"
Beşiktaşımızın eski forvetlerinden Almeida'ya Türkiye'den yeni bir ilgi var...

Siyah-Beyazlı takımımızın eski futbolcularından Portekizli forvet Hugo Almeida kendisine gelen teklifleri ve gelecek planını açıkladı.
Alman basınına konuşan Almeida, "Menajerim aracılığı ile öğrendiklerime göre Almanya, Türkiye ve Rusya'dan teklifler var." derken kendisine en yakın gelen ligin Bundesliga olduğunu vurguladı. Haberde ayrıca Almeida ile Almanya'dan Köln'ün ilgilendiği de iddia edildi.
Almeida, "Daha önce Bremen'de harika 5 yıl geçirdim. Yeniden motiveyim, eskisinden daha güçlüyüm. Tekrar Avrupa'nın büyük liglerinde oynayabilirim" diyerek Bundesliga'ya göz kırptı.
2011/2014 arasını Beşiktaş'ta geçiren 31'lik forvet daha sonra Cesena ve Kuban Krasnador formaları giydi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!
En çok yorumlanan haberler