
Beşiktaş forması altında attığı gollerle Almanya Milli Takımı’na yeniden seçilen Mario Gomez büyük beğeni topladı. Ülke basınına konuşan Teknik Direktör Joachim Löw’ün yardımcısı Thomas Schneider, tecrübeli golcüye övgülerde bulundu.
30 yaşındaki forvetin çalışmalarda çok etkili olduğunu söyleyen Schneider, “Antrenmanlarda iyi bir görüntü çizdi. Fiziksel olarak iyi durumda ve çok istekli. Fransa ve Hollanda ile yapılacak maçlarda forma giymesi planlanıyor” diye konuştu.
1247 gün oldu
Alman basını da Mario Gomez’i ön plana çıkarmaya devam etti. Tecrübeli yıldızın antrenmanların en çok dikkat çeken oyuncusu olduğu ve Löw’ün gözüne girmeyi başardığı kaydedildi. Bild gazetesinde bugün Fransa ile karşılaşacak Almanya’da, Joachim Löw’ün, Gomez’i özel olarak kullanacağı haberine yer verildi. Son gollerini 1247 gün önce attığı hatırlatılan Beşiktaşlı forvetin, Fransa karşısındaki performansının gelecek adına da yerini belirlemede kritik olacağı kaydedildi.
Öte yandan Bild’in anketinde, Gomez’in gol atıp atamayacağı soruldu. Futbolseverlerin yüzde 58’i ‘Gomez gol atar’ seçeneğini işaretledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
