Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ilk görüştüğü futbolcu Ali Tandoğan, Bursaspor ile anlaştı. Tandoğan, imzasının ardından Antalya'daki kampa katılacak.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımdan gönderdiği Ali Tandoğan, Bursaspor'a transferi konusunda Ertuğrul Sağlam'la görüşmesinin ardından yeşil beyazlı yönetimle de bir araya gelerek anlaşmaya vardı. Bursaspor'a gelmek istediğini önceki günlerde belirten Tandoğan, "Bursaspor taraftarı çok coşkulu bir taraftar. Bursa camiasını iyi tanıyorum ve seviyorum. Bursaspor'da oynamak isterim. Görüşmelerimiz sürüyor, yeşil- beyazlı formayı giymek istiyorum" diye konuşmuştu.
Tandoğan ile yeşil beyazlı kulübün anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da önümüzdeki günlerde Bursaspor'un Antalya'daki kampına katılacağı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den Mika Godts için resmi temas

Douglas Luiz'den geleceği için açıklama!

Eintracht Frankfurt'ta mutlu son: Onyedika

Szczesny'den Barcelona itirafı: "Hayatımı değiştirdi"

Barcelona'dan wonderkid transferi: Jesse Bisiwu

Juventus'tan Francisco Conceiçao kararı!

Villarreal, Peter Gulacsi transferinde sona yaklaştı

Palmer'dan Rogers transferi için itiraf!

Bournemouth'tan Antonio Silva hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool'da ortalık karıştı! Jones ile Szoboszlai tartıştı














