Akhisar maçının hazırlıkları başladı
Beşiktaş'ımız, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Süper Lig’in 12. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Beşiktaş'ımız, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra Süper Lig’in 12. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Basına kapalı yapılan antrenman bir saate yakın sürdü.Antrenmana milli takımlarda olan Oğuzhan, Cenk, Babel, Mitrovic, Tosic, Pepe ve Orkan katılmadı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kuvvet ve kondisyon çalışmasıydı.
Sabah antrenman salonda yapılan denge ve kuvvet çalışmalarının yer aldığı istasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak yapıldı. Antrenman streching çalışması ile sona erdi.
Beşiktaş'ımız, hazırlıklarına akşam saat 17.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu
En çok yorumlanan haberler















