Ailton, Köln Express gazetesine verdiği demeçte, Almanya'ya devre arasında dönmek istediğini belirterek, "Beşiktaş beni istemiyorsa, tekliflere açığım. Bundesliga takımlarından Bremen, Mönchengladbach, Dortmund ve Köln iyi bir tercih olur" ifadesini kullandı.
FC Köln'ün genç bir takımla muhteşem bir stada sahip olduğunu belirten Ailton, "Neden orada oynamayayım ki" dedi. FC Köln'ün başarılı forveti Lukas Podolski ile iyi bir ikili oluşturabileceklerine inandığını vurgulayan Ailton, yöneticilerin kendisini pahalı buldukları açıklamalarına tepki göstererek, "Benimle hiç konuşmadılar. Nerden biliyorlar pahalı bir oyuncu olduğumu" diye konuştu.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kendisine atfen, "kilolu ve yaşlı sözünü" yalanlayan Ailton, hocasıyla bu konuyu görüştüğünü ve Tigana'nın bu sözleri reddettiğini belirtti.
Ailton, Türkiye'deki futbol anlayışının Almanya'ya göre daha farklı olduğuna işaret ederek, son zamanlarda " Almanya'daki futboluna göre daha formsuz" eleştirilerini de kabul ettiğini söyledi.
Öte yandan, FC Köln'ün menajeri Andreas Rettig, eski gol kralının kendileri için pahalı olduğunu yineleyerek, Dortmund'un kendisini transfer edebileceğini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı

Alaves'e ilk darbe: Racing geriden gelip kazandı















