Bu haberi yazdır
Ailton'a Murat engeli!
 
Ailton'a Murat engeli!
Denizli maçıyla birlikte siyah-beyazlı formayı giyen ve ilk maçında ağları havalandıran Brezilyalı, geçen hafta Gençlerbirliği'ni de affetmemişti. Diyarbakır karşısına da gol parolasıyla çıkan Ailton birçok pozisyona girmesine karşın bu kez gol atmayı başaramadı.

Ailton, Diyarbakır karşısında alınan beraberlik ve liderliğin kaçması nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Sambacı, ‘Futbolda böyle sonuçlar olur. Kazanmak istedik ama olmadı. Ben de çok gol kaçırdım. Rakip iyi kapandı ve bize gol şansı tanımadı. Son dakikada İbrahim Toraman’ın golüne bir nebze olsun sevindik’ dedi.

Kleberson direğe

Özellikle maçın 2. yarısında net pozisyonlar bulan siyahbeyazlı golcü, her yolu denemesine karşın kaleci Murat'ı aşamadı. Maç sonunda çok üzgün olan Ailton, "Çok şanssız bir akşam yaşadım" dedi. Öte yandan diğer sambacı Kleberson, Diyarbakır karşısında sahanın en iyileri arasındaydı. Genç yıldızın bir şutu da direkten döndü.

Kaynak: Pasfotomaç-FanatikKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler