Bu kez Polat ile yemekte
Beşiktaşımızın Başkanı Yıldırım Demirören ile ezeli rakibimiz Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat, haftasonu bir restaurantta yemek yedi.
Kaynak : Bugün
Beşiktaşımızın Başkanı Yıldırım Demirören ile ezeli rakibimiz Galatasaray'ın Başkanı Adnan Polat, haftasonu bir restaurantta yemek yedi. Yemek sonrasında iki başkan da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Başkanımız Demirören, aile dostu olan birisiyle yemek yediklerini, Adnan Polat'ın kendisinin yakın bir dostu olduğunu ve beraber buluşup yemek yemek istediklerini ifade etti. Sahadaki oyunun bir şov olduğunu ve normalde herkesin bu tarz yaklaşımlarda bulunması gerektiğini söyleyen Demirören, art niyet arayanın kendisinin art niyet taşıdığını belirtti.
İşte iki başkanın yemek çıkışı söylemleri:
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım
En çok yorumlanan haberler


















