Bu haberi yazdır
Adidas iddiası!
 
Kaynak : Fanatik
Adidas iddiası!
İngiliz firması Umbro ile sözleşmesi devam eden Beşiktaşımızın, forma sponsorluğu için Adidas ile görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

Fanatik gazetesinin 22 Eylül tarihli baskısında çıkan habere göre; yeni formalarını çok beğenen ve bu ürünlere sahip olmak isteyen taraftarların sezon başından bu yana Kartal Yuvası’na akın ettikleri ancak yeteri kadar üretim yapılmadığı gerekçesiyle forma alamadıkları biliniyordu. Yetkililer de bu konuda topu Umbro’ya atmış ve sorunun firmadan kaynaklandığını söylemişti.

Kulüp sessiz kalıyor
Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da sponsoru olan Adidas’ın devreye girerek, kulübümüzün kapısını cazip bir teklifle çaldığı öğrenildi. Beşiktaşlı taraftarların sıkça ziyaret ettiği internet sitelerinde de bu gelişmeler duyurulurken, kulüp tarafından bir açıklama yapılmaması da iddiaların gerçekliliğini artırdı. Beşiktaş seyircisinin büyük bölümünün maçları geçen yılın formalarıyla izledikleri de gözlerden kaçmadı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler