2 futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende, kendilerini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.
Törende, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay ile yönetim kurulu üyesi Murat Ürünsak da hazır bulundu.
Kıvanç Oktay, yaptıkları sözleşme karşılığında Güven'in 165 bin YTL garanti para, 25 bin YTL de maç maşına, Adem'in ise 250 bin YTL garanti para, 12 bin 500 YTL de maç başına ücret alacağını açıkladı. Oktay, 2 oyuncunun da Beşiktaş'ta başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
İstanbulspor'da 16 yılını geçirdiğini belirterek, ilk transferini Beşiktaş'a gelerek gerçekleştirdiğini belirten Güven, "İstanbulspor'da güzel günler geçirdim. Daha iyisini Beşiktaş'ta yaşamak istiyorum. İnşallah önce Beşiktaş, sonra da ben hedeflerime ulaşırım" diye konuştu.
Adem Dursun ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, çok çalışarak takımına yararlı olmak istediğini bildirdi.
İmza töreninde Güven 70, Adem de 2 numaralı formayı giydi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Atletico Madrid, Lookman ve Sörloth'la galip!

Real Betis, 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi vizesi aldı

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den seçim çağrısı ve Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"



















