Kara Kartal'ın teknik patronu, gelecek yıl Avrupa'da, Türkiye Kupası'nda ve Süper Lig'de başarıyı hedeflediklerini, buna göre transfer politikası izlediklerini belirterek, "Başarı hedeflerimizden dolayı yaptığımız transferler genç olacak. Ama bazen önümüze çok büyük rakamlar çıkıyor. Ersen Martin olayında her konuda anlaşıldı ama bonservisi kulüp açısından fazla olduğu için vazgeçtik. Yoksa Ersen'in futbolculuğundan dolayı vazgeçilmedi" açıklamasını yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, öğrencilerin soruları üzerine, göreve geldiğinde 5. sıradaki Beşiktaş'ı puan kayıplarının fazla olması dolayısıyla daha üst sıralara taşıyamadığını ve bundan dolayı ligi 4. sırada tamamladıklarını kaydederken, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmayı unutamadığını söyledi.
Çalımbay, bir öğrencinin, "Kartal ismi nereden geliyor?" sorusu üzerine ise "Beşiktaş hep yüksekten uçtuğu için Kartal ismini aldı" ifadesini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!



















