Bu haberi yazdır
Adaylığını açıkladı
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, “Ocak'ta yapılacak seçimde Yıldırım Demirören ile birlikte seçimlere girmezsem başkanlığa adayım” dedi.  
Adaylığını açıkladı
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, “Ocak'ta yapılacak seçimde Yıldırım Demirören ile birlikte seçimlere girmezsem başkanlığa adayım” dedi.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Kolot, “Yılıdırım Demirören bana yöneticilik teklifinde bulundu. Futbol şubesini vereceğini söyledi. Bu görevi kabul etmem için tam yetki verilmesi gerekir. Bayramdan sonra oturup konuşacağız. Eskisi gibi olursa görevi kabul etmem” dedi.

ADAYLIĞIM DEVAM EDİYOR
Kolot, daha önce başkan adaylığını açıkladığı hatırlatılınca, “1.5 yıl önce açıkladım. Sözümün arkasındayım. Eğer Yıldırım Demirören ile seçimlere girmezsem seçimlere başkan adayı olarak gireceğim. Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

AKSU'NUN TAVRI YANLIŞ

Celal Kolot, kendisi gibi eski yönetici Murat Aksu'nun muhtemel başkan adaylığı hakkındaysa, “Seçimlere 4-5 ay kala birilerinin çıkıp adaylığını açıklamasını doğru bulmuyorum. Yıllarca sessiz sedasız dışarda durup, yanlışları ya da doğruları hiç dile getirmeden seçimlere başkan adayı olarak girmek doğru değil. Demek ki tek düşünce Beşiktaş'a başkan olmak” dedi.

8 MİLYONA DAHA İYİSİ ALINIRDI

Kolot, Tabata'nın Beşiktaş'a transferi hakkındaysa şöyle konuştu,  “Tabata artık Beşiktaş'ın futbolcusu. Ben olsaydım bu transfere izin vermezdim. Bu kadar büyük paralara daha iyi oyuncular alınırdı.”

Radyospor.comKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler