Grip olduğu için Avrupa Ligi’ndeki Braga deplasmanına gidemeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, televizyondan seyrettiği karşılaşma için, “Çok eksiğimiz olmasına rağmen iyi oynadık” dedi.
Avcı, maçın sonucunda hakem Gediminas Mazeika’nın 44. dakikada Lens’e gösterdiği kırmızı kartın önemli rol oynadığı savunarak, “Oyun bir yere doğru seyrederken, bir anda başka tarafa yöneldi” ifadesini kullandı.
Beşiktaş’ta futboldan sorumlu yöneticilerden Emre Kocadağ da hakem Mazeika’yı eleştirerek, “Braga karşısında oyunun kontrolünü ele geçirdiğimiz anda gelen kırmızı kart tüm oyunumuzu alt üst etti. Hakem çok ağır bir kırmızı kart gösterdi. En fazla sarı kartla geçiştirilecek bir pozisyon yüzünden 10 kişi kaldık. 11’e 11 oynasaydık, Braga’dan istediğimiz sonucu rahatlıkla alabilirdik” dedi.
Kocadağ, Braga deplasmanında şans bulan Kartal, Umut ve Güven’in performanslarını beğendiğini de söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor















