
Ziraat Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda eden Beşiktaş'ta, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında gelen şok yenilgi sonrası acı fatura daha fazla gözler önüne serildi.
Sezon başında Abdullah Avcı yönetiminde uzun vadeli bir çalışma hedefleyen siyah-beyazlılar tam tersi bir görüntü ortaya çıkardı. Avcı ile bir türlü istikrarlı sonuçlar alınamazken, hedeflerden bir bir kopuldu. Özellikle Avrupa Ligi'nde gruplarda 6 maçta 1 galibiyetle sonuncu olarak elenen Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda da son 16 turunda, TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor'a iki maçta da 3-2 kaybederek havlu attı.
Ayrıca bu sezon kupada 4 maçın 3'ünde yenilen Beşiktaş, BB Erzurumspor'a 2 ve Erzicanspor'a 1 kez boyun eğdi. Ligde de istediği çizgide gidemeyen Beşiktaş, 18. haftada lider Sivasspor'un 10 puan gerisine düştü. Zirve adayı takımlara karşı da istediği sonuçları alamayan Kartal, Fenerbahçe'ye 3-1, Sivasspor'a 3-0 ve 2-1, Trabzonspor'a 4-1 kaybetti. Abdullah Avcı, eski takımı Başakşehir ile de 1-1 berabere kaldı.
Büyük maçlarda bir tek Galatasaray'ı 1-0 yenen siyah-beyazlılar sıkıntılardan kurtulamadı. Ligde de son 4 maçta alınan 3 yenilgi, Ocak ayı ortasında Beşiktaş'a adeta havlu attırdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
