Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstikbal Mobilya Kayserispor maçı sonrası devre arası transfer döneminde yapacakları hamlelerle ilgili sorulara yanıt verdi.
"TRANSFER DEĞİL KULÜP ÖNCELİK"
Ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde eldeki bütçeyi ne yönde kullanmak isteyeceği konusundaki soruyu yanıtlayan Avcı, "Sezon başında geçen sezondan bazı ödemeler vardı. Bankalar Birliği ile anlaştıktan sonra 'transfer yapmayın içeriyi kapatın' demiştim. Benim için her zaman kurumum değerlidir. 28 oyuncum var. Yönetim kurulu da geldiği günden itibaren önemli çabalar sarf etti ve mesafeler kat ediyor. Başkanımız bugün Ümraniye'ye geldi, başarılar diledi. Kendisi 'parayı haftaya vereceğim' diyor ve ödemeyi yapıyor." diye konuştu.
MUHAMMED ELNENY İÇİN İTİRAF
Takımda kiralık olarak oynayan Muhammed Elneny'nin durumuna değinen Avcı, "Kulübün ekonomik şartlarına göre nasıl hareket edebilirsek ona göre hareket edeceğiz. Elneny, Arsenal'ın oyuncusu, mali yükümlülüğü fazla ama yönetim kurulu muhakkak çalışma yapacaktır." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı



















