BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen sezonun ilk çalışması yaklaşık 1,5 saat sürerken, futbolcular fizik kondisyon hareketleri, koşu ve pas çalışması yapmakla yetindi.
Antrenmana başlamadan basın mensuplarına toplu olarak poz veren Beşiktaş kadrosunda, izinleri devam eden Bobo, Holosko, Tello, Nihat, tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem ile Akdeniz Oyunları kadrosunda bulunan yeni transfer Rıdvan Şimşek yer almadı.
Siyah-beyazlılarda, Bobo ile Holosko'nun yarın İstanbul'da olacağı, Nihat ile Tello'nun dönüşünün ise 3-4 günü bulabileceği belirtildi.
Yeni transferlerden Michael Fink, İsmail Köybaşı ve Erhan Güven ise takımlarının ilk çalışmasında hazır bulunurken, PAF takımdan Furkan'ın A takım kadrosuna dahil edildiği bildirildi.
Beşiktaş, akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler'den müthiş frikik golü!

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı

Havuç satışlarını patlattı: "Haaland şekeri!"

Bu ofsaytı vermeyen VAR hakemine ağır fatura!















