6 günlük devre arası tatili başladı
Beşiktaş'ımız son olarak sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçını 4-1 kazandı ve 30 puanla ilk yarıyı tamamladı. Abdullah Avcı yönetimindeki takım 6 günlük yeni yıl tatiline girdi. Beşiktaş'ımız ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam edecek ve burada iki hazırlık maçı yapacak.
Süper Lig’in 17. haftasında Gençlerbirliği’ni 4-1 yenen Beşiktaşımızda devre arası tatili başladı. Ligde 17 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle 30 puan toplayan siyah-beyazlı takım, 6 gün izin yapacak. Beşiktaş'ımız, ikinci yarı hazırlıkları için 3 Ocak Cuma günü toplanıp Antalya’ya gidecek.
Siyah-beyazlı ekibimiz, Antalya kampında 2 de hazırlık maçı oynayacak. 8 Ocak Çarşamba günü Macaristan 1. Lig ekiplerinden Mezokövesd-Zsory ile karşılaşacak Beşiktaş, ikinci hazırlık maçını 10 Ocak Cuma günü TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile yapacak. Beşiktaş'ımız, Altınordu karşılaşmasının ardından İstanbul’a dönecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"
En çok yorumlanan haberler


















