3 yıldıza yeni sözleşme
Yönetimimiz, 1 senelik mukaveleleri kalan Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Necip Uysal ile tatil öncesi sözleşme yenilemeyi hedefliyor.
Siyah-Beyazlı ekibimiz iç transferde de ciddi mesai harcıyor. Sezon içinde Quaresma ve Tosic ile sözleşme yenileyen yönetimin hedefinde şimdi 3 isim var: Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Necip Uysal.
3 oyuncunun da mukavelesi 2018'de yani seneye bitiyor. Başkan Fikret Orman, tatil öncesi sözleşme konusunu tatlıya bağlamak istiyor. İmzaya en yakın olan isim Necip Uysal.
Tolgay ile Oğuzhan'ın ise yurt dışından ciddi talipleri var. Oğuzhan'ı Roma isterken, Tolgay'a Napoli ve İnter talip.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde hedefini en az gruptan çıkmak olarak belirleyen Kara Kartal, iskelet kadroyu mutlaka korumak amacında. Bu oyuncuların durumuna göre transfer planı yeniden gözden geçirilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör

Como'da Alvaro Morata'ya veda kararı
En çok yorumlanan haberler

















