Süper Lig'de üst üste elde edilen 2 lig şampiyonluğunun ardından büyük bir gelir elde eden Beşiktaş, geçen dönem sıralamayı 4. olarak tamamlamaları sonrasında mali olarak küçülme kararı almıştı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in kadrosunda düşünmediği 3 isimle yollarını ayırmak için harekete geçti.
Omuz bölgesindeki sakatlığı sebebiyle takımdan uzun süredir ayrı kalan Veli Kavlak (1.7 milyon Euro), fazla forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek (1.7 milyon Euro) ile Şenol Güneş'le yıldızı barışmayan Aras Özbiliz'le (600 bin Euro) görüşen yönetim, 3 futbolcuya bir teklifte bulundu.
Yeni formül düşünülüyor
Kulübe yeni sezondaki maaş yükü 4 milyon Euro (22.3 milyon TL) olacak olan 3 futbolcuyla görüşen ve ücretlerinin yarısını ödeyip sözleşme fesh etmeyi öneren yönetim, istediğini alamadı. Bu formülle 22 milyon 300 bin TL'lik (4 milyon Euro) gideri, 11 milyon 150 bin TL'ye (2 milyon Euro) düşürmeyi planlayan Beşiktaş'a, 3 futbolcudan da olumsuz yanıt geldi.
Bu gelişme sonrasında yönetimin yeni formül arayışına girdiği bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti




















