SALON: Abdi İpekçi
HAKEMLER: Fabio Facchini *** (İtalya), Marius Udrica ***
(Romanya)
TÜRKİYE: Kerem ** 6, Haluk *, İbrahim *** 27, Mirsad *** 25, Hüseyin *** 16, Tutku *, Asım ** 4, Ömer ** 4, Arda ** 2,
Kaya *
BULGARİSTAN: Radionov * 2, Banev *** 13, Angelov ** 4, Boyko Mladenov ** 7, Stoykov *** 21, Georgiev Mladenov *** 12,
Belberov ** 4, Dimitrov ** 10, Georgiev *** 6
PERİYOTLAR: 24-16, 17-28, 20-20, 23-15
5 FAUL: 32.19 Boyko
Mladenov, 33.56 Georgiev Mladenov, 34.14 Angelov (Bulgaristan)
İstanbul'da düzenlenen 32. Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde 2. olan milliler, 2003'ün elemelerine de galibiyetle başladı. Ay-Yıldızlılar, Abdi İpekçi'deki mücadelede Sakat olan Mehmet Okur ve Harun Erdanay ile NBA'de oynayan Hidayet'ten yoksun mücadele etti. Eksiklere maçın en iyileri arasında yer alan Mirsad da eklenince milliler, Bulgaristan karşısında oldukça zorlandı. Ancak İbrahim'in sahne almasıyla mutlu sona ulaştı. Ekibimiz 2. maçını cumartesi günü İsviçre ile deplasmanda oynayacak.
Maçın 3. periyotun sonlarına doğru sakatlanan ve hastaneye götürülen Mirsad'ın iç yan bağlarında zorlanma olduğu ve İsviçre maçında oynayamayacağı belirtildi. Bugün MR'ı çekilecek yıldız basketbolcunun Ukrayna maçında forma giymesi de şüpheli.
Türkiye'nin yer aldığı gruptaki diğer maçlarda Ukrayna evinde İsviçre'yi 69-62 yenerken Litvanya da Hollanda'yı farklı bir skorla 95-73 mağlup etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

















