En büyük desteğini kaybetmek üzere

Transfer döneminde Eskişehirspor'dan kiralanan genç futbolcu Batuhan Karadeniz'e eski yöneticilerimizden Sinan Vardar çok net uyarılarda bulundu.

Beşiktaş'ımızda bu sezon göstereceği performans merak edilen ancak geride kalan haftalarda hem teknik direktörümüz Samet Aybaba'yı hem de taraftarları performans anlamında mutlu etmeyen genç futbolcumuz Batuhan Karadeniz'e eski yöneticimiz Sinan Vardar'dan sitem geldi.

Oyuncunun Beşiktaş'a alt yapı döneminde kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Sinan Vardar kulübümüzün televizyonu BJKTV'de katıldığı programda Batuhan'ın performansını değerlendirirken eğer Batuhan'da acilen bir şey değişmezse genç futbolcunun Sinan Vardar desteğinden yoksun kalacağını açık bir şekilde ifade etti.

Sinan Vardar; "Batuhan'ın babası ile sürekli olarak görüşüyorum. Babası net söylüyorum Batuhan'ın iyi olması için elinden geleni yapıyor. Kendisi çok yetenekli bir futbolcu ancak kendisine verilen şansı şu ana kadar iyi değerlendiremedi. Açık söylüyorum beni de kaybedecek böyle giderse. Samet Aybaba Batuhan için büyük bir şans, bir an önce Beşiktaş formasının kıymetini bilmeli" diyerek oyuncu ile ilgili görüşlerini ifade etti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları