Bu haberi yazdır
Doksana asış stadı!
Taa Nouma’dan beri aldığını doksana takan bir golcü isteyip duruyorduk, dün gece sonunda bulduk. Yılların özlemi bitti.  
Kaynak : Karakartal.com
Doksana asış stadı!

Olcay da Demba Ba’ya uyup topu doksana takınca Yenikent Asaş Stadı, oldu mu bize Doksana Asış Stadı!

Demba Ba gerçekten klas şov yaptı dün gece... İki golde topu kalenin tavanına asışının yanında Olcay’a yaptığı asistteki kalite, dünya yıldızının ne demek olduğunu gösterir gibiydi. Üzerindeki gol atamama sıkıntısını attığına göre, Demba Ba Şov bundan sonra daha da büyüyerek sürecektir diye düşünüyorum.
Demba Ba’nın şovuna Olcay ve Töre de eşlik ettiler. Olcay zekasını, Töre top tekniğini konuşturdu. Olcay, Demba Ba’nın nefis pasını tavana asarken, Töre her atakta sorumluluk alıp topu karşı kaleye taşırken alkışı hak ettiler. Ama Töre biraz daha takım oyununa inansa, topu yuvarlayacağı anlarda sürekli ayağına yapıştırmasa hem daha az yorulacak hem de takıma daha fazla katkıda bulunacak.

Atiba ve Veli muhteşem arılar, 90 dakikada 900 çiçek gezebiliyorlar ama maalesef bal yapamıyorlar. Bu yüzden Oğuzhan’ın önemi, oynamadığında çok daha iyi anlaşılıyor. Onsuz rakip kalede tehlike yaratmak Beşiktaş için çok zor. Kerim Frei, Ozzy’nin yerini tutamıyor. Bu kadar şans bulduğu halde maalesef dişe dokunur bir fayda sağlayamıyor. Kerim, ileride bu günleri çok arayacak.

Defans dün gece berbattı. Sivasspor üç kez cezaalanımıza girdi, ikisi gol oldu, üçüncüsünde yüreğimiz ağzımıza geldi. Burada Serdar Kurtuluş’a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Ben beceriksizlikle, şanssızlığın bu kadar muhteşem bir şekilde bir araya geldiği başka bir insan tanımıyorum. Serdar ne zaman saçmasapan bir top kaptırsa illa ki gol yiyoruz. Dün de aynısı oldu. Gerçekten son derece saçma bir şekilde topu kaptırdı. Sivok Serdar’ın hatasını kapattı sandık ama kornerden gelen top yine dönüp dolaşıp kalemize girdi. Biraz sonra da Serdar’ın şanssızlığı bir kere daha ortaya çıktı. Rakibine faul yaparken kendisi sakatlandı. Buradan kendisine geçmiş olsun diyorum, hatalarının da şanssızlığının da sona ermesini diliyorum.

Serdar böyleydi de yerine giren Necip farklı mıydı? Hayır. Saatli bomba gibi hata üstüne hata yaptı. Serdar’dan farkı, daha şanslı olmasıydı, hataları gole dönüşmedi. Fakat artık stadın çimlerinin bile gördüğü bir gerçek var: Devre arasında mutlaka bir sağbek alınmalı.

Tolga bir formsuzluk yaşıyor. Yediği ilk golü de, milli maçta yediği ikinci golü de, normal şartlarda yemez. Bu formsuzluğu üstünden atmalı… Onun reflekslerine özellikle Avrupa Ligi maçlarında çok ihtiyacımız var.
Sivasspor’u kayıpsız geçip lider kalmak önemliydi. Bunu başardık.
Burada manzara güzel. Kimse bizi indiremesin.

twitter.com/OzgunKartal

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL