Bu haberi yazdır
Balıkesir'e in zirveye çık!
Karakartal.com yazarlarımızdan Özgün Başpınar, Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etmemizin ardından maçla ilgili bir yazı kaleme aldı.  
Kaynak : Karakartal.com
Balıkesir'e in zirveye çık!

Londra'dan Balıkesir'e geçmek zordur. Uçakla üç saat sürer belki ama futbolcunun kafasında, mental olarak geçiş zordur.

O uçak bulutların arasından inip Balıkesir'e konar ama dünyanın en büyük futbol arenalarından birinde resmen şov yapmış, bir anda Avrupa'da manşete çıkmış futbolcunun o bulutların üstünden inmesi zordur.

Beşiktaş gelip Balıkesir'de takır takır oynayıp liderlik koltuğuna kurulduysa Biliç'e teşekkür etmek gerekir. Takımı iyi motive etmiş, disiplini gerçekten aşılamış demektir.

Beşiktaş, Tottenham maçındaki gibi muhteşem mi oynadı? Hayır. Ama oyun disiplininden kopmayıp maçı almayı bildi. Bu akşam için gerisi teferruattır.

Gelelim o teferruata...

Sonda söyleyeceğimizi baştan söyleyelim. Bu takım böyle gol kaçırmaya devam ederse çok ama çok ağlar. Her zaman son dakikalarda penaltı alamayız, her zaman Pektemek şapkadan tavşan çıkaramaz. Pozisyon buldun mu yazacaksın kardeşim, atamayana atarlar yoksa...

Takım halinde topla çizgiyi geçmeden gol atmamaya yeminliyiz sanki. Vurarak gol atamıyorsak ara transferde beyzbolcu alalım o zaman. Eleman topu alsın, çizgiyi geçsin, sevinelim.

Defansın göbeğinde Sivok'la Franco değişmez olmalı. Ersan hiç iyi sinyaller vermiyor.

Kerim'den de ümitli değilim maalesef. Rotasyon düşüncesi olmasa Olcay'ı asla kesemez.

Sosa'ya bayıldık ya, hemen nazarımız değdi. İnşallah önemli bir sakatlığı yoktur. Oyunda kaldığı sürece oyunun efendisiydi. Takımı süper yönetti. Attığı frikikteki kaliteyi Sergen'den beri görememiştim ben Beşiktaş'ta.

Oğuzhan yanında Sosa'yı bulunca daha iyi oynamaya başladı. Goldeki nefis ortasının hakkını vermek gerek.

Demba Ba formsuz. Ama formsuz haliyle bile üç rakibi oyundan düşürüyor. Sahada durması bile Beşiktaş'ın oyun şeklini değiştiriyor. Ba, takımı rakip kaleye yaslıyor.

Ve Pektemek... Maşallah! İki maçta dört puanı onun sayesinde aldık. Allah nazardan saklasın. Sahada varını yoğunu ortaya koyuyor. Güçlü olduğu sürece tutulamıyor. Attığı golde tam olması gereken yerdeydi, tam vurması gereken şekilde vurdu. Golcülük sezgisini bir kez daha gösterdi.

Sonuçta bayram şekeri gibi üç puanı aldık, liderlik koltuğuna kurulduk. Bundan sonra işimiz daha zor. Koltuğun hakkını verip, kimsenin bizi oradan indirmesine izin vermemeliyiz.

Tüm Beşiktaşlıların bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL