Yönetim kapalıda...

Yönetim futbol terörünün önüne geçmek için S.Liege maçını taraftarların arasında izlerken, tribünler "Cihatlar ölmez, Beşiktaş bölünmez" diye bağırdı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler Çaykur Rizespor maçında yaşanan cinayet olayından sonra bu tür olaylara meydan vermemek ve tribün güvenliğinin sağlanmasına öncü olmak için Standart Liege maçını taraftarlarla birlikte Kapalı'da izledi. Kapalı Tribüne eş ve çocuklarıyla gelen Demirören ve yöneticiler önce Ritz Carlton Otel'de toplanırken, daha sonra stada yürüdüler. Demirören F.Bahçe maçında yaşanan olayların arasında kalan Efe Özçelik'i yanına alarak yürüdü ve minik taraftara hediyeler verdi.

Beşiktaş yönetimi ayrıca kapalı tribün üstüne "101 yıldır sporda barış, sevgi, kardeşlik için varız", taraftarlar ise "Katil değil, taraftarız" pankartı astılar.

Bu arada maçın başlama düdüğüyle birlikte atkılarını havaya kaldıran taraftarlar 10 dakika boyunca hiç bağırmayarak Cihat Aktaş olayından sonra yaşananları protesto ettiler. Siyah-beyazlılar Kapalı'da oturan başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi görüntülemeye çalışan medya mensuplarına tepki gösterirken "Beşiktaş bütünüdür, kimse bölemez" diye bağırdılar. Tribünler ayrıca "Cihatlar ölmez, Beşiktaş bölünmez" diye tezahürat yaptılar

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları