Yok böyle bir ikili!

Beşiktaşımızı şampiyonluk yarışında Mario Gomez­Jose Sosa ikilisi sırtlıyor. Alman yıldız 23 gol, 4 asistle farkını gösterirken, Arjantinli futbolcu ise takımına 6 gol ve 10 asistlik katkı yaptı.

Akhisar Belediyespor’la 3­3 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaşımızın son 4 haftadaki en büyük güvenceleri Mario Gomez ve Jose Sosa olacak.

Süper Lig’in en kritik döneminde zirveden inmek istemeyen Beşiktaş'ta iki yıldızın hücum gücü şampiyonluk için büyük avantaj sağlıyor. Bu sezon siyah beyazlıların gol bölgelerindeki yükünü Sosa­ ve Gomez ikilisi sırtladı.10 asist, 6 golle oynayan Sosa özellikle 6 asistle Gomez’in gol yollarını açan isim oldu. Aynı şekilde krallık koltuğunda oturan Gomez, 23 gol ve 4 asistle fark yarattı.

Toplamda birbirlerine verdikleri asistler çıkıldığında Sosa­ ve Gomez ikilisi Beşiktaş’a toplamda 40 gol kazandırdı. Ligde 30. hafta itibariyle siyah­ beyazlılar 66 gole sahip ve iki yıldızın etkisi şampiyonluk yarışında belirleyici oldu. Geçen sezon 34 haftada 55 gol atan Beşiktaş, bu sezon bitime 4 hafta kala geçen sezonun gol sayısına 11 fark attı.

Beşiktaşımız'daki geleceği henüz netlik kazanmayan Mario Gomez, Süper Lig’de 23, Avrupa arenasında 2 gole imzasını attı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları